EASTER BUNNY BOX!

Snart är det dags för april igen och då förstås även aprilboxen! Aprilboxen bjuder på proteinrik mat, spännande nudlar, vegansk skönhet och också förstås lite påskgodis.

För en bra start på dagen så är det viktigt med en rejäl frukost. Starta dagen med hjälp av superseeds för en proteinrik frukost och arbeta dig framåt till lunch, avsluta dagen med en gummibjörn så är din dag komplett!

Superseeds har varit en favorit hos oss ända sedan vi upptäckte dem! De olika fröblandningarna med smaker passar gott till frukost, bakning eller maträtter och sallader. I boxen får du en av fem möjliga smaker!

Till lunch är vår box perfekt upplagd för en maträtt i asiatisk tappning. Koka upp sojastrimlorna från Astrid och Aporna och woka dem i ingefära och chili! Strimlorna innehåller 64 gram protein per 100 gram okokt strimla! Servera tillsammans med en nudelsoppa gjord på nudlarna från King Soba som är gjorda på pumpa, ingefära och ris. Koka upp nudlarna i lite grönsaks buljong och vårlök, servera sedan med sojastrimlorna och strö över lite sesamfröm.

Om du hellre äter sojastrimlorna med ris så rekommenderar vi starkt en spicy satay sås som du lätt gör med kokosmjölk och jordnötssmör samt chili!

Till eftermiddagssnacket eller träningen har vi Raw Gorillas Munchies, raw maca och kanelbitar utan tillsatts socker. De är små goda bitar gjorda på frukt och nötter och passar gott till mellanmål eller som kvällsgodis.

För den som vill ha en riktigt god ekologisk godispåse till kvällsfilmen eller påskägget så är Biona gummy bears en höjdare! De är gjorda på ekologisk fruktjuice och har bara naturliga färgämnen. Även Panda liquorice är ett mumsigt godis för den som är suget på något sött. Panda liquorice har en lång tradition av att göra naturlig lakrits och var länge ett av de företag vi kunde räkna med skulle ha gott vegansk godis. Nu i vår box finns Panda lakrits med blåbärssmak, gjord med naturliga smaker och färger.

Du får dessutom en vegansk skönhetsprodukt i form av Phenomé Enlivening facial toner!

Kort och gott, det blir en fin påsk i år igen!

 

 


Lämna en kommentar

Kommentaren kommer att godkännas innan den postas.