TEATOX!

Veganbox presenterar Teatox! Teatox erbjuder ett sortiment av hälsosamma teer för olika tillfällen. Vårt Teatox kit med den snygga flaskan finns just nu på vår hemsida och innehåller Thermo-Go, Skinny-night och Skinny-morgning te.

Teatox morning innehåller välsmakande ingredienser som också verkar uppiggande. Morgonteet innehåller mateblad, citrongräs, sencha grönt te, ingefära och gojibär bland andra hälsosamma ingredienser. Kvällsteet verkar lugnande och till skillnad från morgonteet innehåller det inget koffein utan är en blandning av rooibos, citronmeliss, myntablad, hibiskus och fläderblomster.

 

Teatox är ett program med två sorters te som du dricker morgon och kväll. I kittet finns också en plan med förslag på träning och kosthållning. Med denna teatox får du ett nyttigt inslag i din vardag och ett bra program som är lätt att följa i två veckor.

I paketet ingår också den praktiska glastermosen som är gjord i borosilikat och med ett lock av bambu. I flaskan finns också en perfekt sil som du lägger teet it. Praktiskt och tåligt, den håller dessutom värmen mycket bra!

Ingredienserna i teerna är ekologiska och kan hjälpa dig att upprätthålla en hälsosam livsstil. Det är dessutom gott!

 


Lämna en kommentar

Kommentaren kommer att godkännas innan den postas.