Vår fina julibox!

Sommaren är i full gång och vi njuter så mycket vi kan! Vi försöker tillbringa våra dagar så mycket vi kan vid en sjö eller ute i skogen. Några bra saker att ha med sig ut på picknick finns med i vår senaste box, snacks och hälsosamma drycker. Vår julibox är på väg ut till er alla prenumeranter!

Bear nibble pure fruit pineapple jojo och dino paws strawberry and apple pure fruit shapes är några favoriter hos oss när den gäller naturligt och ekologiskt fruktgodis. De är gjorda på ren frukt och fruktjuicer. De passar perfekt till barn, men så klar även till vuxna!

Nick's dark chocolate. Nick's är ett nytt märke i Sverige och satsar stort på att erbjuda god sockerfri choklad. De har en variation av olika choklader men den vi har fastat på är så klart den veganska dark chocolate 60%. Chokladen är sötad med stevia som är en söt bladväxt som på svenska heter Sötflockel. Stevia är 50-450 gånger sötare än socker.

Det är få choklad tillverkare som har satsat så hårt på att göra allergivänlig och vegansk choklad som Plamil. I vår julibox har vi chokladen mint chocholate with no sugar added. Chokladen innehåller minst 72% kakao och är sötad med xylitol. Xylitol eller björksocker är en sockeralkohol som återfinns i många frukter och grönsaker. Det är lika sött som socker men har bara 2,5 kcal per gram.

Kung Markatta har så många fina och goda produkter, t.ex ekologisk frukt och nötbar med smak av pekan, körbär och granatäpple. Ta med den ut i naturen eller på resan så har du alltid ett gott och energigivande snack med dig.

Renée Voltaire crispy cassava chips är chips gjorda på cassava och havssalt. Cassava är en stor rot som används till många olika maträtter. Cassavachips är något krispigare än potatischips och är riktigt mumsiga snacks!

Buddha water mango är en läskande dryck med björksav från ekologisk odling. Kyl den och ta med den till stranden! Som extra törstsläckare finns också Santo-Li kolsyrat vatten med litium med i vår box! Santo-Lis vatten tas från en hälsokälla i Slovakien och har ett naturligt högt innehåll av litium, magnesium, kalcium och bikarbonat. Detta gör så att vattnet är både nyttigt och smakrikt och har därför belönats med flera priser.

Vi hoppas att ni njuter av er sommar tillsammans med oss på Veganbox!

 


Lämna en kommentar

Kommentaren kommer att godkännas innan den postas.